Follow Me / Follow You

Het printen van documenten is niet meer weg te denken uit de reguliere bedrijfsprocessen: wie binnen de organisatie wil printen, kán printen. Informatieveiligheid en printefciency zijn daarmee echter niet altijd gegarandeerd. Want hoe houdt u documenten vertrouwelijk als de multifunctional op de gang staat? En zouden uw medewerkers niet verstandiger printen als u de kosten direct aan de persoon, de afdeling of het project toewijst? De oplossing Follow-me helpt je meer grip te krijgen: jouw organisatie print veiliger, efciënter en bovendien een stuk groener.

Bedrifsdata behoort zo mogelijk tot het belangrikste kapitaal van uw organisatie. Hoewel bijzonder waardevol is deze data ook uiterst kwetsbaar. De oplossing Follow-me zorgt voor bescherming: de medewerker geeft een printopdracht, waarna hij deze op iedere multifunctional in het printerpark kan afdrukken met behulp van zijn of haar pincode. Veilig afdrukken was nog nooit zo eenvoudig. Follow-me zorgt ook voor een optimaal gebruik van het printerpark. De verspilling door afdrukken die nooit worden opgehaald, neemt af, waardoor afdrukvolumes dalen en de kosten-eficiency stijgt.

De voordelen van Follow-me:

– verhoogt de waarde van multifunctionals in het netwerk ten opzichte van printers;
– is eenvoudig te begrijpen, te implementeren en aan te passen;
– verbetert de veiligheid van de documentuitvoer door alleen na verificatie af te drukken;
– voorkomt het risico dat afdrukken onbeheerd op de uitvoer blijven liggen;
– verwijdert documenten na het printen direct van de printserver (optioneel);
– zorgt voor volledige mobiliteit (overal) en flexibiliteit (altijd) op elk ondersteund systeem;
– voorkomt dat afdrukopdrachten naar het verkeerde uitvoersysteem worden gestuurd;
– verbetert milieuvriendelijk printen door het voorkomen van onbedoelde afdrukken (minder papierafval);
– verhoogt de productiviteit en kostenefficiency;
– pas uw afdrukbeleid toe met behulp van rulebased printen.

Wist je dat je ook je een pasje kunt gebruiken i.p.v. een pincode? Dit kan bijvoorbeeld ook een bestaand pasje of een tag zijn!

Benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

De juiste afspraak maken

Wilt u ook de juiste machine op de juiste plek? Een persoonlijk advies over welke hard- en softwarematige oplossingen perfect bij uw organisatie passen? Vraag dan een offerte aan of bel voor een gratis kennismakingsgesprek.

Facebook
Twitter
LinkedIn