Over ons

Wij zijn Kantoor Partner en we helpen je slim en efficient te laten werken met de producten en diensten die wij leveren.

Van papier tot aan een grote kopieermachine en alles wat daartussenin, dat helpen we u graag mee. Wij zijn er op gebrand om uw organisatie te adviseren om zo efficient, duurzaam en kostenbesparend  te laten werken. Zo hebben wij voor onze klanten een automatische toverleveringen, advisering op scanning gebied en goede afspraken met onze leveranciers voor snelle leveringen.

Maak snel een afspraak en ervaar de mogelijkheden.

Maatwerk

Geen enkele klant is hetzelfde, zo adviseren wij de klanten op hun wensen en eisen.

100% kosten besparend

Door onze maatwerk oplossingen en slimme toepassingen bespaard u tijd en geld.

Online Support

Wij helpen u zo spoedig mogelijk met uw vraag of storing.

Wat we doen?

Wij leveren producten zoals; all-in-one printers, scanners, it hardware, document software, toners, papier etc. Hierop leveren wij de installatie en het onderhoud.

Onze missie

Wij zijn er op gebrand onze klanten te laten besparen op tijd. Hetzij door automatisch toners te versturen, ofwel een document automatisering traject ondersteund door nieuwe en snelle hardware.

Kernwaardes

Wij doen enkel en alleen open en eerlijk zaken, hiermee willen wij een langdurige relatie houden, behouden en opbouwen met onze nieuwe maar ook bestaande klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

Wij leveren zo snel mogelijk hetgeen wat is besteld af. Wij streven ernaar om alles de volgende werkdag af te leveren.

Uiteraard is het een optie om een of meerdere artikelen te leasen. Hiervoor maken wij separaat een prijsopgave voor. U kunt aangeven bij een offerte aanvraag welke producten u zou willen leasen en voor welk termijn.

Deze optie offreren we altijd mee bij een offerte aanvraag. Zo kunt u zelf altijd nog kiezen of dit gewenst is. De installatie moet hierbij wel door Kantoor Partner gedaan worden, om de printer ook te koppelen aan Print Manager( voor de automatische toner leveringen en preventieve onderhoud bezoeken).

Deze kunnen wij gewoon overnemen zodat er direct wordt bespaard op de kosten. Hiervoor laten wij altijd een berekening zien, kosten huidig en nieuwe kosten. Zo is in een oogopslag te zien wat er bespaard wordt.

Wat onze klanten zeggen?