Offertes

Vraag een offerte op maat aan

Wij begrijpen dat u zich geen zorgen wilt maken over uw print- of softwareoplossingen. En dat u niet op dure contracten zit te wachten. Met Kantoorpartner heeft u alles goed geregeld tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Vraag hier een persoonlijke offerte aan, afgestemd op uw situatie. Wij denken graag met u mee en geven u altijd een eerlijk advies. Vul uw gegevens in en wij gaan direct voor u aan de slag!

Deskundig advies  Scherpe tarieven Uitstekende service & supportOf vergelijk uw offerte

Heeft u van een andere leverancier al een offerte voor een nieuwe printer, kopieermachine of scanner ontvangen? En u vraagt zich af of u niet teveel betaalt? Wij helpen u graag. Uit ervaring weten wij dat wij u vaak een betere prijs kunnen bieden. U kunt hier uw gegevens invullen en uw offerte uploaden, wij geven u daarna zo snel mogelijk een eerlijk advies. Ook als het beter is om nu nog niet naar ons over te stappen. Doen!

Eerlijk advies  Scherpe tarieven Uitstekende service & support

De juiste hulp nodig?

Heeft u liever direct persoonlijk advies over welke hard- en softwarematige oplossingen perfect bij uw organisatie passen? Bel of mail ons dan voor een gratis kennismakingsgesprek.