Cartridge Manager

Cartridge Manager is een web gebaseerde dienst waarmee wij automatisch toners en cartridges kunnen afsturen voor  niet contract klanten. Door deze superieure oplossing ontzorgen wij u. Kantoor Partner bewaakt al de door jouw aangegeven machines. Door Cartridge Manager bevoorraden wij de desbetreffende machine, wanneer een machine de behoefte aan nieuwe supplies aangeeft.

Deze applicatie is zodanig ontworpen dat informatie over de door jouw machines op afstand gemonitord en beheerd wordt. Hierdoor wordt de tijd die je organisatie aan supplies beheer besteedt, aanzienlijk verminderd. Tevens liggen er geen dure en grote voorraden meer bij jouw bedrijf op voorraad omdat wij dit ten alle tijden op tijd afsturen.

Verlaag kosten en verhoog productiviteit:

  • Vaststellen welke machines er gemonitord moeten worden
  • Tijdsbesparing door het uit handen geven van het printer beheer.
  • Bespaar op cartridges door gebruik te maken van Kantoor Partner Cartridges!

 

Proactieve benadering:

Doordat je printpark proactief door ons wordt benaderd, hoef je zelf geen actie te ondernemen als een apparaat een melding aangeeft voor verbruiksmaterialen. Met deze service van Kantoor Partner bespaar je kostbare tijd en geld. Zodat je organisatie zich kan focussen op de core business.

De juiste afspraak maken

Wilt u ook de juiste machine op de juiste plek? Een persoonlijk advies over welke hard- en softwarematige oplossingen perfect bij uw organisatie passen? Vraag dan een offerte aan of bel voor een gratis kennismakingsgesprek.

Facebook
Twitter
LinkedIn